Adem Coach

zodat je ademhaling soepel en prettig stroomt
ademcoach healthcoach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Ademsessie

Tijdens de ademsessies gebruik ik verschillende ademtechnieken en drukpunten, zodat je ademhaling soepel en prettig stroomt. Je brengt jezelf daarmee naar een next level van groei en ontwikkeling. De adem raakt je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Wanneer jij spanning of stress hebt kan de adem je super goed helpen.

Maar meer nog is de ademhaling een instrument om naar binnen te keren.

Stel je voor dat jij veel beter in verbinding bent met jezelf. Met je innerlijk weten. Zodat je op aarde doet waarvoor jij geboren bent. Adem, jouw ademhaling, laat je diep connecten met jezelf, zodat je vanuit overvloed kan leven. Op alle niveaus.

Ik help jou op een spirituele, maar toch nuchtere manier zekerder door het leven te gaan en meer ontspanning te ervaren. Samen ruimen we de (onbewuste) blokkades op die je tegenhouden om vanuit je innerlijk weten en bron te leven. Zodat je meegaat in de flow van het leven en je niet meer tegen de stroom in hoeft te zwemmen. Laten gaan wat niet meer bij je past en het nieuwe verwelkomen.

Mocht je meer informatie hierover willen dan kun je mij mailen, appen of telefonisch contact opnemen.

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….