Boost je energie circuit training

Kracht - hormoon en mindfull wandelingen
Hormoonboostwandeling health coach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Boost je energie circuit training

Een Boost je energie circuit training duurt 1,5 uur en is een combinatie van wandelen, spierverstevigende oefeningen en ontspanningsoefeningen. Je komt in contact met anderen en je gaat ervaren welke effecten trainen, ademhaling en ontspanning hebben op jouw hormoonhuishouding.
We trekken lekker de natuur in. Ik plan meestal verschillende routes tijdens de hormoonboostwandeling. Tijdens de wandeling stoppen we af en toe voor spierversterkende oefeningen, juiste ademhaling en mindfulness oefeningen.

Voor als je met levensvragen zit, vastloopt in werk of relatie of wanneer je een verlieservaring, stress of burn-out hebt.

Heb je het gevoel dat je steeds zo veel móet? En voel je je moe, gestrest en heb je een (te) druk leven? Wellicht ben je ondertussen ook een lastige gebeurtenis aan het verwerken, zit je vast in een ongewenste situatie of ben je door alle drukte zelfs in een burn-out beland? En ben je continu aan het bedenken hoe je toch weer lekker in je vel komt, maar je weet niet hoe…

Herkenbaar? 

Hoe fijn zou het zijn om eens te sparren met iemand die jou de juiste vragen stelt? Zodat je weer in contact komt met je gevoel en ook leert begrijpen waarom je doet wat je doet? Iemand die je zonder oordeel én zonder prestatiedruk een spiegel voorhoudt, terwijl je ontspannen aan het wandelen bent, omringd door mooie natuur? 

Graag help ik jou

Als gecertificeerd hormoonboostwandelingcoach en Epigenetisch Orthemoleculair hormoontherapeut help ik je graag om weer in contact te komen met jezelf; met je hart en je gevoel. Onderzoekend gaan we samen op pad, om uit te vinden waarom dingen niet lukken en wat je eigen rol hierin is. Door inzicht en bewustwording ga je anders kijken, leer je te accepteren wat niet te veranderen is of zet je dingen in beweging. Uiteindelijk beschik je weer over de kracht en het zelfvertrouwen om zelf verder te gaan.

Wandelen helpt

Het mooie aan coachingsgesprekken in de buitenlucht is dat je minder druk voelt om te moéten praten en je ontspant sneller, omdat je in beweging bent. Dat buiten in beweging zijn draagt ook bij aan het in contact komen en staan met jezelf.

Prijslijst Hormoonboost wandeling

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….