Celgezondheids test

Gezonde cellen vormen de bouwstenen van je gezondheid
Celgezondheidstest

Voor wie?

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Gezonde cellen vormen de bouwstenen van je gezondheid

Celgezondheid is een belangrijke sleutel tot gezondheid. Gezonde cellen; cellen die goed functioneren  zorgen ervoor dat je lichaam en geest optimaal functioneren en je jezelf fit en gezond voelt. 

Je cellen spelen een belangrijke rol bij je vetstofwisseling, energiehuishouding en je mentale weerbaarheid.

Kennis over het preventief beschermen van je cellen, celherstel en versterken van alle lichaamscellen is belangrijke gezondheidsinformatie die je helpt om je gezondheidsrisico’s te verlagen en vitaal te blijven. 

Deze belangrijke informatie leer je helaas niet op school of van je arts, maar jij kunt dit nu wél krijgen door een afspraak te maken om een celgezondheidstest te laten doen.

Doe er je gezondheidsvoordeel mee! Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn. En je snel belonen met meer energie en vitaliteit. 

Cel gezondheidstest

inclusief 2 testen , analyse en kuur
189,-
  •  

Testpakketprijs

Hormoontest, neuronentest, Embbtest en celgezondheidstest.
399
00
  • Intakegesprek
  • Analyse
  • Adviesgesprek
  • Onderzoek labonderzoek
  • Behandelconsult
  • Voeding/suppletie en Leefstijladvies

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….