Energetisch morfologische bloedtest (EMB)

Een testmethode waarbij ik door middel van een vingerprik bloed afneem voor onderzoek.
Energetisch morfologische bloedtest (EMB)health coach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Energetisch morfologische bloedtest (EMB)

Tijdens een EMB-test wordt er dmv een vingerpriktest bloed afgenomen. De uitslag van deze test duurt gemiddeld 1 week. Wanneer de uitslag van jouw test binnen is, ontvang je van mij een analyse van de EMB-test uitslag. Spijsverteringsproblemen, aanhoudende vermoeidheid, huidontstekingen, onvruchtbaarheid, overgewicht en pijnklachten. Slechts een kleine greep uit het klachtendossier welke ik in in mijn orthomoleculaire
praktijk regelmatig tegenkom. 

Maar waar te beginnen met het aanpakken van deze gezondheidsproblemen?

Ons bloed is een uitstekend startpunt. De rode vloeistof geeft namelijk ontzettend veel informatie weg over onze gezondheid. Maar wat is nu een goede bloedtest? Ik adviseer doorgaans deze zogenoemde energetisch morfologische bloedtest (EMB). Een test die niet de huisarts, maar door mij wordt afgenomen en ik stuur deze naar het laboratorium waar jouw bloed wordt onderzocht.

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

incl. Analyse & advies
189
00
 • Intakegesprek
 • Analyse
 • Adviesgesprek

Hormoonanalyse

incl. Analyse & Advies
189
00
 • Intakegesprek
 • Analyse
 • Adviesgesprek

Neuronenanalyse

incl. Analyse & Advies
189
00
 • Intakegesprek
 • Analyse
 • Adviesgesprek

EMB test, neuronenanalyse en hormoonanalyse

incl. individueel voeding en Leefstijlplan, hertest met eventueel aanvullend voedingssupplement
229
00
 • Intakegesprek
 • Voeding & leefstijlplan
 • 2 behandelconsulten
 • Hertest
 • Aanvullend voedingssupplement

Testpakketprijs

incl. individueel voeding en Leefstijlplan, hertest met eventueel aanvullend voedingssupplement
499
00
 • Intakegesprek
 • Analyse
 • Adviesgesprek
 • Onderzoek labonderzoek
 • Behandelconsult
 • Voeding/suppletie en Leefstijladvies
 • Hertest

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….