Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Wat kan ik voor jou betekenen?

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut help ik je om voldoende inzicht te krijgen in de verschillende biochemische processen in je het lichaam en waar jouw klachten en symptomen vandaan komen. D.m.v. een EMB test, Bravermantest, hormoonanalyse en of
Medivere-tsten kijken we verder. Vaak krijg ik cliënten in mijn praktijk die niet verder komen in de reguliere zorg omdat bijvoorbeeld de bloedwaardes prima zijn. Cliënten gaan dan vaak gefrustreerd naar huis omdat ze de klachten blijven houden en met meestal medicatie naar
huis worden gestuurd. De oorzaak is hierbij niet opgelost. Ik zet een gerichte interventie terbevordering van het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam om ziekteprocessente voorkomen of te herstellen.

Individuele / Gezins Voeding en Leefstijlplan

229,- vanaf
  • Persoonlijk plan
  • Persoonlijke begeleiding

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….