Gezond Sapvasten

detoxen en in ketose
Gezond Sapvasten health coach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Het Gezond Sapvasten pakket bestaat uit:

U drinkt zelfgemaakte verse groente- en fruitsappen, soep, kruidenthee en (bron)water. U heeft het sapvasten volbracht en u voelt zich als herboren! U stapt weer over op het eten van vaste voeding.

Wanneer je met het 9-daagse gezond sapvasten in ketose – detox van start wilt gaan plannen we eerst een intakegesprek om te bespreken of dit traject voor jou geschikt en haalbaar is. Daarnaast leg ik je uit wat gezond sapvasten, detoxen en in ketose precies inhoudt.

9-Daagse In Ketose Detoxpakket / Gezond Sapvasten

inclusief begeleiding
269,-
  • Inclusief begeleiding
  • Inclusief recepten

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….