ParkGym Health Support

Weight-Muscle-up-Breathwork-Balance
Healthy Park Gym Support Weight-Muscle-up-Breathwork-Balance

Voor wie?

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

ParkGym Health Support

Weight-Muscle-up-Breathwork-Balance

ParkGym Health Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Of je nu wilt afvallen, beter met je ademhaling omgaan, meer spiermassa of lekker in balans/vorm komen of zijn… het is allemaal mogelijk.
Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd. Samen met jou maken we een geschikt trainingsprogramma icm het voor jou juiste voeding en Leefstijlplan om jouw doel (en) te realiseren.

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s.
Je gebruikt jouw persoonlijke app, met jouw persoonlijke voedingsschema, recepten, aanvullende informatie, jouw vooruitgang , reguliere voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Alles gebaseerd op jouw wensen en doelen!

Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, een nieuwe ‘lifestyle’

Vind wat bij jou past, dan ben je slimmer bezig!!!

Vanaf € 229,00

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….