Hormoon therapeut

Samen onderzoeken we je klachten
Hormoon therapeut health coach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Hormoon therapeut

Als hormoontherapeut kijk ik samen met jou op basis van een hormoonanalyse en EMB-test
naar de oorzaak achter de klacht en legt verbanden tussen klachten, stress, voeding, bewegen, ziektes en hormonen. Ik maak vervolgens een behandelplan. In dit plan komen o.a. voeding en leefstijl stress/rust en bewegen aan de orde.

Voeding en Leefstijlcoach en coachen vanuit positieve psychologie

Als voeding en leefstijlcoach help en ondersteun ik mijn cliënten en jou om in je dagelijks leven zelf betere keuzes te maken, gericht op de belangrijke pijlers: de juiste voeding voor jouw lichaam, beweging, stress, ontspanning en slaap. Het belangrijkste kenmerk is dat ik vanuit positieve psychologie jou help en begeleid met jouw hulpvraag.
Iedere behandelplan start met een EMB-bloedpriktest, neuronen-en hormoonanalyse. Meten is weten.

Veel vrouwen worstelen met klachten, die meestal samenhangen met een hormonale disbalans.

Door de hormonen in balans te brengen, kun je zorgen dat deze klachten gaan verdwijnen.

Ik werk met het Hormonen herstelplan en begeleid je daarmee in 10 stappen naar een hormonale balans.

Herken jij dit ook?

Je voelt je vaak futloos en je hebt weinig energie. Toch slaap je onrustig, ook omdat je regelmatig koude voeten of handen hebt. Tijdens je cyclus heb je last van pijnklachten, zoals hoofd- en rugpijn. Na je zwangerschap(pen) heb je het gevoel dat je hormoonhuishouding niet hersteld is. Steeds vaker heb je ook last van stemmingswisselingen, zit je jezelf en dierbaren in de weg en herken je je jezelf niet meer. Je libido is ook al afgenomen, terwijl de zin in (fout) eten of wijn soms onstuitbaar lijkt. En hoewel je ongeveer hetzelfde eet als voorheen, blijft je gewicht steeds maar toenemen en lukt het nauwelijks om af te vallen… 

‘Wat is er toch met me aan de hand?’, vraag je je wellicht vertwijfeld af.

Hormonaal weer in balans komen

Gelukkig hoef je niet rond te blijven lopen met je klachten, omdat je echt wat kunt doen om verbetering te ervaren bij deze klachten. In je lichaam wordt eigenlijk alles geregeld door hormonen. Daarom is het handig als je weet hoe ze werken en je ervan bewust wordt dat je hier zelf invloed op kunt hebben. Als je hormonen in balans zijn, voel jij je vitaler en zit jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel. 

Ik help je graag om jouw  hormonen weer in balans te krijgen.

10-weekse Reset je hormonenplan

inclusief 10 individuele behandelconsulten
399,-
  • 10 individuele behandelconsulten
  • 1 op 1 online coaching
  • 10 complete weekmenu’s met ontbijt, lunch en diner, makkelijk te bereiden
  • Iedere week een kant-en-klare boodschappenlijst

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….