Hormoonboost wandeling

Kracht - hormoon en mindfull wandelingen
Hormoonboostwandeling health coach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Hormoonboost wandeling

Een Hormoon Boost Wandeling duurt 1,5 uur en is een combinatie van wandelen, spierverstevigende oefeningen en ontspanningsoefeningen. Je komt in contact met anderen en je gaat ervaren welke effecten trainen, ademhaling en ontspanning hebben op jouw hormoonhuishouding.
We trekken lekker de natuur in. Ik plan meestal verschillende routes tijdens de hormoonboostwandeling. Tijdens de wandeling stoppen we af en toe voor spierversterkende oefeningen, juiste ademhaling en mindfulness oefeningen.

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….