Online detox

3 daagse
online detox 3 daagse health coach dokkum

Voor wie?

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Waarom nu ook een online3-Daagse Detox kuur?

Naast de Detox-9 Daagse bied ik nu ook de 0nlin Detox-3 Daagse aan.Een mooie overzichtelijke instap om te starten met het ontgiften van je lichaam.

Onze lever is het belangrijkste orgaan dat al deze toxische stoffen kan filteren, afbreken en uitscheiden, maar ook de nieren, darmen en zelfs de huid spelen een belangrijke rol bij het van binnen schoon houden van je lichaam. Echter, dit natuurlijke reinigingsproces is niet berekend op de grote hoeveelheid schadelijke stoffen waar ons lijf tegenwoordig aan wordt blootgesteld. Zodra je lichaam niet meer in staat is om al die schadelijke stoffen te verwerken zullen ze in de bloedbaan blijven zitten, waar ze schade kunnen veroorzaken.

Vervolgens worden ze opgeslagen in onze organen en weefsels, en dan met name in de vetcellen, waar ze wel tientallen jaren kunnen blijven zitten. Dit opslaan in de vetcellen is een zelfbeschermingsmechanisme van het lichaam, waarmee voorkomen wordt dat de giftige stoffen opnieuw in de bloedbaan terecht komen. De gifstoffen worden in de vetcellen bewaard totdat de lever de gelegenheid krijgt om ze alsnog af te breken. Maar omdat de vetcellen bij veel mensen niet of nauwelijks worden afgebroken kunnen de gifstoffen jarenlang in je lichaam blijven. Afhankelijk van de soorten gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen kunnen we vervolgens allerlei verschillende chronische en degeneratieve aandoeningen krijgen.

De meeste natuurgeneeskundigen raden aan regelmatig een reinigingskuur (detox) te doen, om het natuurlijke reinigingsproces in het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Zelfs als je heel gezond leeft, alleen maar biologische onbewerkte producten eet en geen cosmetica, medicijnen of chemische schoonmaakmiddelen gebruikt is het onmogelijk om jezelf volledig te beschermen tegen het opslaan van giftige stoffen in je lichaam, daarom is het voor iedereen nuttig om op gezette tijden het lichaam te reinigen en te ontgiften, zodat je beter in staat zult zijn een maximale gezondheid te krijgen.

Veel detoxprogramma’s vergen echter nogal wat van je, omdat je vaak wekenlang van je normale voedingspatroon moet afwijken. Voor wie de natuurlijke reiniging wil ondersteunen maar geen tijd of zin heeft in een uitgebreid detoxprogramma heb ik deze 3-daagse Detoxkuur speciaal voor jou gemaakt. Daarnaast ontvang je binnen deze online Detox-3 Daagse nog handige informatie. Daarom een perfecte oplossing!

Wat doet deze 3-Daagse Detoxkuur met je lichaam?

Met deze 3-daagse Detoxkuur ondersteunt je puur het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam, zodat die beter in staat zal zijn de gifstoffen te verwijderen die in je bloedbaan, weefsels, organen en vetcellen zitten en een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid. Nadat je 3 dagen de Detox kuur hebt gevolgd zul je jezelf een klein beetje als ‘herboren’ voelen: je zult meer energie hebben, je huid krijgt meer kleur en gaat stralen, je zult minder last van spijsverteringsproblemen hebben en misschien ben je ook een paar onsjes gewicht verloren.

Online Detox 3-Daagse € 159,00 voor 2 personen en inclusief behandelconsult met uitgebreide meting

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….