Persoonlijke Beweegtrainer (training)

Health coach dokkum
Persoonlijke Beweegtrainer (training ) health coach dokkum

Voor wie?

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Persoonlijke Beweegtrainer (training)

Een Persoonlijke Beweegtrainer en leefstijlpakket bestaat uit persoonlijke begeleiding op het gebied van ademhaling, training in ons fitnesscentrum, mindset en voedingsplan.
Ik help jou op persoonlijke wijze begeleiden met en naar een gezond en actief leven. Een plek waar Mind, Body en geest in balans komen en jij als individu kan groeien.
 
Door persoonlijke begeleiding, coaching voeding- en sportadvies op maat, aandacht voor jou en personal training bied ik jou de ondersteuning in het (verder) opbouwen van een gezonde leefstijl. Een stappenplan dat je in alle facetten van jouw leven kan toepassen: thuis, in je omgeving, op werk en bij ons.
 
Persoonlijke Beweegtrainer pakket vanaf € 249,00 ( inclusief test)
 
Een Persoonlijke Beweegtrainer (training) en leefstijlpakket bestaat uit een test, persoonlijke begeleiding op het gebied van ademhaling, training in ons fitnesscentrum, mindset en voedingsplan.
 

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….