Slaapcoach

Ik geef je inzicht in het slaappatroon
Slaapcoach health coach dokkum

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Slaapcoach

Tijdens het slapen spoelen je hersenen als het ware schoon. Goede slaap betekent dat je hersenen de tijd en de kans krijgen om zich te reinigen. Ook zorgt een goede nachtrust ervoor dat je je emoties van de dag goed kan verwerken en dat je onthoudt wat je overdag hebt geleerd. Tijdens een intakegesprek bespreken we wat oa  de oorzaak kan zijn van slaapproblemen en kijken of ik je kan helpen de slaapproblemen aan te pakken en te overwinnen. Daarvoor is een juiste kennis van inslapen en doorslapen belangrijk. Ik geef je inzicht in het slaappatroon en de dagelijkse activiteiten van jou als cliënt die ervoor kunnen zorgen dat je  weer meer kwalitatieve slaap krijgt.

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….