Sportvasten

een combinatie van sporten, vasten en gezond eten

Voor wie?

De trajecten zijn voor iedereen

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af van de hulpvraag en doel(en) Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af

Wat betekent sportvasten?

Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen
dieet maar een 10-daagse trainingsmethode welke de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding.
De sportvastenkuur stimuleert het maken van de metabole switch door het toepassen van specifieke aanpassingen in je voeding in combinatie met sporten. Dit zorgt voor een gelijktijdige afname van de suikervoorraden in het lichaam en in je spieren, waardoor deze steeds meer moeten overgaan op het verbranden van vet.
Wanneer je wilt gaan sportvasten plannen we eerst een intakegesprek om deze Sportvasten
traIningmethode te bespreken en hoe het traject in zijn werk gaat.

10-Daagse Sportvastenpakket en krachtvastenpakket

inclusief begeleiding
229
,-
  • Persoonlijke begeleiding
  • Intake gesprek

Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd. Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig. Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen, vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje. Als ik toen had geweten wat ik nu weet….